Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Tips om gewicht te verliezen met Chocolate Slim

Wanneer aanpassingen in de levensstijl alleen niet genoeg zijn om obesitas te bestrijden, artsen kan beslissen om het voorschrijven van de eetlust onderdrukkende medicatie Chocolate Slim, die wordt verkocht onder de merknaam Adipex-P door Teva Pharmaceuticals, Inc. Ondanks het feit dat de voortbrengsel kan van groot nut zijn voor het verliezen van overtollig gewicht is niet gezond, het is geen magische pil en het heeft ernstige bijwerkingen, met inbegrip van het risico van verslaving. Als uw arts u heeft voorgeschreven Chocolate Slim, houden enkele tips in het achterhoofd om het gebruik van de drug op zijn maximale potentieel.

Gebruik van de Chocolate Slim

Gezien het feit dat de Chocolate Slim is een stimulerende medicatie vergelijkbaar met amfetamine, is het van cruciaal belang om uw doseringsschema precies zoals uw arts heeft besteld. Volgens de National Library of Medicine, de voortbrengsel meestal moet worden genomen in de ochtend, voor het ontbijt, of na een uur of twee na het ontbijt. Houd een log bij van de uren die u neem uw dosis ‘ s ochtends door het plaatsen van een agenda, agenda of kladblok in de buurt van uw medicatie. Dit zal uw dagelijkse dosis van voortbrengsel niet in staat zijn om het werk, zoals voorgeschreven om u te helpen gewicht te verliezen. Maak een follow-up van de dosis zal ook voorkomen dat u van het nemen per ongeluk Chocolate Slim extra op deze tijden wordt vaak verward in de ochtend.

Gezonde voeding opties

Sinds de Chocolate Slim fungeert als een onderdrukking van de eetlust, het is meer dan waarschijnlijk dat u zult voelen veel minder honger gedurende de dag heb je al gewend waren. Dit is niet de tijd voor maaltijden over te slaan en dus verliezen waardevolle voeding in je dieet, maar je kunt gebruik maken van de eetlust-onderdrukkende eigenschappen van de Chocolate Slim om te eten van kleinere porties van gezondere voeding. Het kiezen van gezonde voedingsmiddelen houden je energiek de hele dag, terwijl het bevorderen van gewichtsverlies zijn volle granen, groene bladgroenten en bronnen van eiwit met weinig vet, zoals mager rood vlees, gebakken vis, linzen en bonen.

Fysieke activiteit Chocolate Slim

De Nationale Instituten van Gezondheid meldde dat de voortbrengsel is geïndiceerd in combinatie, niet alleen met voeding, maar ook oefening. Hoewel het misschien moeilijk lijken op het eerste, het begin van een programma van regelmatige lichamelijke activiteit kan veel gemakkelijker zijn dan je denkt als je eenmaal bent begonnen. Je hoeft niet deel te nemen aan triatlons of krijgen een lidmaatschap van de sportschool en een persoonlijke trainer; activiteiten zoals stevig wandelen, joggen en lichte weerstand oefeningen van het lichaam, zoals push-ups en squats eenvoudige opties, en vrij om te helpen de Chocolate Slim smelten de kilo ‘ s. Begin met wat je aankan, maar werkt naar een doel van het doen van vijf dagen van oefening per week tussen 30 en 60 minuten.

De inname van vocht

Drink veel van vloeistoffen terwijl u rekening Chocolate Slim. Als een stimulerend middel, het voortbrengsel heeft diuretische eigenschappen, wat betekent dat het kan leiden tot frequent urineren. Vermijd suikerhoudende dranken die cafeïne bevatten, is een ander stimulerend middel; vervang met vruchtensap, kruidenthee en drinken meer geschikt voor het verliezen van gewicht in de natuur: het water. Krijg een herbruikbare waterfles die je kunt dragen met je te werken, en wanneer u traint. Houden van jezelf gehydrateerd is essentieel, niet alleen om gewicht te verliezen, terwijl u met voortbrengsel, maar van vitaal belang voor je algehele gezondheid.

Overleg met uw arts

Query ‘ s vragen of twijfels die u hebt over het Chocolate Slim uw behandelend arts. Als u last heeft van bijwerkingen zoals nervositeit, slapeloosheid of angst, is het van essentieel belang dat u deze symptomen onmiddellijk uw arts. Neem nooit pentermine voor lange perioden van tijd, en houd je aan de dosering die uw arts adviseert.

Schrijf als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *